Destiny – noi trailere pregătesc terenul pentru expansion-ul The Taken King

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2015
Destiny – noi trailere pregătesc terenul pentru expansion-ul The Taken King

Cu fix o săptămână rămasă până la apariţia celui de-al treilea expansion pack pentru Destiny, Activision şi studioul Bungie îşi propun să familiarizeze jucătorii cu povestea din The Taken King prin intermediul a două trailere noi, pe care le puteţi urmări în cadrul acestui articol.

Continuând evenimentele din primele două expansion-uri – The Dark Below şi House of Wolves, The Taken King vine cu o poveste nouă şi numeroase elemente noi de gameplay. Storyline-ul din The Taken King îl va avea în prim plan pe Oryx, sosit în sistemul nostru solar la bordul unei nave imense Hive Dreadnaught în căutarea răzbunarii pentru uciderea fiului său Crota.

Noua campanie din The Taken King îi va purta pe jucători atât pe Dreadnaught, cât şi pe Phobos, una dintre lunile lui Marte, unde în trecut nu se regăseau decât hărţi pentru multiplayer-ul competitiv din Destiny. Fiecare clasă de personaje va fi primi câte o subclasă nouă, dar şi arme noi, armuri noi şi echipament proaspăt din categoriile Legendary, Exotic, Faction sau chiar Taken.

Bineînţeles, nu vor lipsi nici misiunile noi de tip Strike, precum şi un nou Raid în care jucătorii vor avea ocazia de a-l înfrunta chiar pe Oryx, The Taken King. Multiplayer-ul competitiv din Crucible va primi la rândul său hărţi noi, precum şi două moduri de joc suplimentare – Rift şi Mayhem.

La fel ca în cazul pachetului iniţial Destiny, şi noul expansion The Taken King va include conţinut suplimentar exclusiv ce se va regăsi doar în versiunile pentru platformele PlayStation. Este vorba despre o misiune de tip Strike, o hartă suplimentară pentru Crucible, trei seturi de echipament exclusive şi o armă exotică. Toate aceste bonusuri vor rămâne exclusive cel puţin până în toamna anului viitor.

Cei care deţin deja jocul de baza Destiny şi cele două expansion-uri The Dark Below şi House of Wolves vor putea achiziţiona The Taken King în regim digital, de pe PlayStation Store sau Xbox Live, în schimbul a 39,99€.

Alternativ, cei care doresc întreaga experienţă Destiny pe disc pot apela la versiunile Legendary Edition şi Collector’s Edition, care includ în acelaşi pachet, pe lângă noul expansion The Taken King, atât jocul de bază cât şi cele două expansion-uri apărute deja (preţuri de pornire 239,9 lei pentru ediţiile de PlayStation 3 şi Xbox 360 şi 269,9 lei pentru cele de PlayStation 4 şi Xbox One).

Destiny The Taken King Legendary Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News