Destiny – trailere noi pentru Marte, Venus şi multiplayer

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 19.08.2014
Destiny – trailere noi pentru Marte, Venus şi multiplayer

Interesul de care s-a bucurat versiunea beta a lui Destiny, încercată de peste 4,6 milioane de utilizatori (de departe cel mai popular beta desfăşurat vreodată pe console), a ridicat însă şi semne de întrebare legate de conţinutul jocului final. Mai exact, este vorba despre cât de multe planete vor putea fi explorate în septembrie, atunci când Activision şi Bungie vor lansa ediţia completă a lui Destiny.

Iată că măcar o serie de întrebări îşi află răspunsul, Activision şi Bungie oferind trei noi trailere pentru Destiny, confirmând astfel că planetele Marte şi Venus vor fi integrate în campania din Destiny. De asemenea, avem parte şi de un material dedicat în întregime Crucible-ului, numele ales de Bungie pentru multiplayer-ul competitiv din Destiny.

Destiny este un shooter online, cu un univers complet nou, în care omenirea, după o perioadă susţinută de progres, este aproape exterminată de un atac ale cărui origini rămân încă necunoscute. Supravieţuitorii construiesc o metropolă impunătoare, ultimul bastion al umanităţii în galaxie, jucătorilor urmând să le fie oferită ocazia de a intra în pielea gardienilor acestui oraş, cu misiunea de a proteja rasa umană de ameninţarea extraterestră.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News