Disintegration va putea fi jucat gratuit în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 29.07.2020
Disintegration va putea fi jucat gratuit în acest weekend

Disintegration, first person shooter-ul SF publicat de Private Division și dezvoltat de V1 Interactive (studioul lui Marcus Lehto, co-creatorul seriei Halo), se va putea juca în mod gratuit, în acest weekend, pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Jucătorii se vor putea alătura meciurilor online în toate cele trei modurile de joc multiplayer din Disintegration sau vor putea să încerce, fără limite, campania sa single player. Astfel, întregul joc va fi disponibil în mod gratuit pe durata weekend-ului gratuit, începând de mâine, 30 iulie.

Programul weekend-ului gratuit

Weekend-ul gratuit pentru Disintegration va începe, pe PlayStation 4, joi, 30 iulie, de la ora 19:00 și va sfârși luni, 3 august, tot la ora 19:00. Pentru a fi accesat pe PS4, acest weekend gratuit pentru Disintegration va necesita PlayStation Plus.

Perioada de gratuite pentru Disintegration va începe, pe consolele Xbox One, pe 30 iulie, de la ora 10:00 și se va sfârși pe 3 august, la ora 9:59. Pentru a accesa jocul gratuit pe Xbox One în acest interval, veți avea nevoie de un abonament Xbox Live Gold.

Pe PC, accesul gratuit la Disintegration va avea loc prin Steam și va începe pe 30 iulie, de la ora 20:00, și se va încheia pe 3 august, la ora 20:00. Nu veți avea nevoie de nicio subcripție suplimentară pentru a accesa jocul prin Steam.

Actualizări și reducere de preț

Cei care vor încerca Disintegration în cadrul acestui weekend gratuit vor beneficia de cele mai noi îmbunătățiri aduse jocului, precum gravcycles tunate de producători, cu o manevrabilitate îmbunătățită și viteze crescute, interfață și efecte speciale modificate pentru o lizibilitate mai bună, matchmaking și party management îmbunătățite în multiplayer, dar si alte îmbunătățiri aduse întregului joc.

Progresul înregistrat pe parcursul weekendului gratuit va fi păstrat de cei care aleg să achiziționeze Disintegration după expirarea acestei perioade promoționale. Mai mult, jocul va fi disponibil pe durata evenimentului la un preț redus cu 40%, atât pe PC, cât și pe consolele PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Private Division

Urmărește Go4Games.ro pe Google News