Primul DLC pentru Far Cry 6 îl va avea în prim plan pe Vaas Montenegro. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 11.11.2021
Primul DLC pentru Far Cry 6 îl va avea în prim plan pe Vaas Montenegro. Când va fi lansat
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că Vaas: Insanity, primul pachet de conținut suplimentar (DLC) inclus în Season Pass-ul jocului Far Cry 6, va fi lansat pe 16 noiembrie 2021 pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store) și Google Stadia. Pentru a accesa Vaas: Insanity, jucătorii trebuie să dețină Far Cry 6.

În acest pachet de conținut suplimentar, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea lui Vaas Montenegro, personajul negativ din Far Cry 3, interpretat de actorul Michael Mando (Better Call Saul), ce își reia astfel rolul emblematic din 2012.

Gameplay-ul, de această dată, va fi inspirat de genul roguelite, Vaas urmând să pornească doar un pistol. Jucătorii vor fi nevoiți să găsească arme noi și să deblocheze abilități noi pentru a se putea apăra, pentru a pătrunde în mintea protagonistului și pentru a descoperi toate secretele din conștiința acestuia.

Ce urmează în Season Pass-ul pentru Far Cry 6

Season Pass-ul pentru Far Cry 6 consta în trei episoade DLC, jucabile în single player sau în mod co-op, alături de un prieten, ce vor avea o formulă de joc asemănătoare cu titlurile roguelike. Fiecare dintre aceste trei episoade suplimentare va fi dedicat unuia dintre răufăcătorii din jocurile Far Cry anterioare:

  • Episode 1: „Vaas: Insanity”, cu lansarea planificată pentru 16 noiembrie 2021.
  • Episode 2: „Pagan: Control”, cu lansarea planificată pentru ianuarie 2022.
  • Episode 3: „Joseph: Collapse”, cu lansarea planificată pentru martie 2022.

De asemenea, posesorii Season Pass-ului pentru Far Cry 6 primesc jocul Far Cry 3: Blood Dragon. Pe PC, este vorba despre ediția originală lansată în 2013, în timp ce utilizatorii de console sau ai serviciului Stadia primesc Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition.

Season Pass-ul pentru Far Cry 6 este inclus în edițiile Gold, Ultimate și Collector ale jocului, dar poate fi achiziționat și separat, la un preț echivalent cu 39,99€.

Far Cry 6 este disponibil acum în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar și pentru Google Stadia și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News