DOOM 3: VR Edition va fi lansat pentru PlayStation VR

Autor: Cosmin Aionita | 04.03.2021
DOOM 3: VR Edition va fi lansat pentru PlayStation VR
Foto: Bethesda

Deși va deveni foarte curând o companie deținută în totalitate de Microsoft, Bethesda continuă să colaboreze cu Sony. Astfel, pe 29 martie 2021 va fi lansat DOOM 3: VR Edition, o versiune a clasicului first person shooter de la id Software special adaptată pentru PlayStation VR.

O experiență adaptată pentru PlayStation VR

Astfel, jucătorii vor putea să retrăiască atât campania originală din DOOM 3, cât și pe cele din expansion pack-urile Resurrection of Evil și The Lost Mission, de această dată din „perspectiva” realității virtuale. În total, producătorii promit peste 15 ore de acțiune și horror atmosferic, cu optimizări speciale pentru PlayStation VR, precum texturi, shadere și efecte sonore noi.

De asemenea, DOOM 3: VR Edition va include suport pentru accesoriul Sony VR Aim Controller, precum și posibilitatea de a privi după colț doar prin intermediul mișcărilor capului, țintirea cu armele ce au echipată lanterna, opțiunea de a te roti rapid la 180 de grade, dar și un afișaj montat la încheietura personajului principal, prin care veți putea consulta mereu starea sa de sănătate, armura și muniția disponibilă.

DOOM 3: VR Edition va fi lansat pe 29 martie 2021 și va necesita PlayStation VR pentru a fi jucat, urmând să fie disponibil pentru consolele PlayStation 4 și, prin intermediul funcției de backwards compatibility, pentru PlayStation 5.

DOOM 3 VR

Sursa: PlayStation Blog, Bethesda

Urmărește Go4Games.ro pe Google News