DOOM 4, doar pe consolele next gen?

| 07.04.2014
DOOM 4, doar pe consolele next gen?

Anunţul conform căruia precomenzile pentru Wolfenstein: The New Order vor veni insoţite de un cod ce va permite accesul în beta testul viitorului joc DOOM nu a surprins pe nimeni. Astfel de practici au devenit o obişnuinţă în ziua de azi, mai mulţi publisheri recurgând la includerea în pachetul unui joc a unor bonusuri legate de un alt titlu, poate mai popular.

Iată că Bethesda a oferit însă noi detalii despre beta test-ul DOOM 4 (să-i zicem momentan aşa, pentru a evita eventualele confuzii), sub forma unui FAQ oficial. Astfel, după cum era de aşteptat, codurile pentru beta se vor regăsi în pachetele retail Wolfenstein: The New Order sau vor fi livrate în format electronic pentru Steam, PlayStation Network sau Xbox Live, în cazul în care alegeţi să achiziţionaţi o ediţie digitală a jocului.

DOOM 4

Totuşi, chiar dacă Wolfenstein: The New Order este dedicat atât consolelor de generaţie actuală, cât şi noilor PlayStation 4 şi Xbox One (pe lângă PC), se pare că DOOM 4 se va limita doar la nouă generaţie de console şi PC. Astfel, ediţiile pentru PS3 şi Xbox 360 ale lui Wolfenstein vor include coduri pentru PlayStation 4, respectiv Xbox One ale lui DOOM 4 beta. Evident, cei care aleg versiunea pentru PC vor primi coduri pentru această platformă.

Utilizatorii de Xbox Live vor fi nevoiţi să aibă un abonament Xbox Live Gold valabil pentru a putea încerca DOOM 4 beta, în timp ce deţinătorii de console PlayStation 4 nu au nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a juca (acelaşi gen de restricţii sunt valabile şi pentru viitoarea ediţie de console a MMORPG-ului The Elder Scrolls Online). De aici, putem trage concluzia ca beta-ul va oferi o porţiune a componentei multiplayer din viitorul joc DOOM.

Bethesda nu oferă încă şi alte informaţii despre DOOM 4 sau perioada în care beta-ul va fi disponibil pentru cei care aleg să precomande Wolfenstein: The New Order. Aceste detalii vor fi anunţate mai târziu.

Wolfenstein: The New Order va fi lansat pe 20 mai 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News