DOOM – coloana sonoră este disponibilă acum

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2016
DOOM - coloana sonoră este disponibilă acum

DOOM a fost, fără urmă de îndoială, una dintre cele mai plăcute surprize ale acestui an în materie de gaming. Jocul studioului renăscut id Software a revenit la formula de bază ce a consacrat seria DOOM în anii ’90, ambalând măcelul perpetuu de creatori demonice de pe Marte în „hainele” noi şi elegante ale motorului grafic id Tech 6.

O contribuţie importantă la succesul jocului a avut-o şi excelenta coloană sonoră scrisă şi interpretată de Mick Gordon, un compozitor cu vechime în industria jocurilor video, ale cărui creaţii le-am putut auzi, pe parcursul anilor, în fundalurile unor jocuri precum Need for Speed: Shift, Need for Speed: The Run, Killer Instinct sau Wolfenstein: The New Order.

Graţie aprecierilor pozitive primite de muzica din noul DOOM, Bethesda, împreuna cu Mick Gordon, au decis să ofere separat şi coloana sonoră a jocului, compozitorul lansând şi videoclipuri pentru două dintre cele mai populare piese: Rip & Tear şi BFG Division.

Astfel, întreaga coloană sonoră din DOOM poate fi achiziţionată de pe iTunes (8,99€) sau Google Play Music (19 lei) sau ascultată gratuit pe YouTube, prin intermediul clipului de mai jos.

DOOM este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News