DOOM – coloana sonoră este disponibilă acum

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2016
DOOM - coloana sonoră este disponibilă acum

DOOM a fost, fără urmă de îndoială, una dintre cele mai plăcute surprize ale acestui an în materie de gaming. Jocul studioului renăscut id Software a revenit la formula de bază ce a consacrat seria DOOM în anii ’90, ambalând măcelul perpetuu de creatori demonice de pe Marte în „hainele” noi şi elegante ale motorului grafic id Tech 6.

O contribuţie importantă la succesul jocului a avut-o şi excelenta coloană sonoră scrisă şi interpretată de Mick Gordon, un compozitor cu vechime în industria jocurilor video, ale cărui creaţii le-am putut auzi, pe parcursul anilor, în fundalurile unor jocuri precum Need for Speed: Shift, Need for Speed: The Run, Killer Instinct sau Wolfenstein: The New Order.

Graţie aprecierilor pozitive primite de muzica din noul DOOM, Bethesda, împreuna cu Mick Gordon, au decis să ofere separat şi coloana sonoră a jocului, compozitorul lansând şi videoclipuri pentru două dintre cele mai populare piese: Rip & Tear şi BFG Division.

Astfel, întreaga coloană sonoră din DOOM poate fi achiziţionată de pe iTunes (8,99€) sau Google Play Music (19 lei) sau ascultată gratuit pe YouTube, prin intermediul clipului de mai jos.

DOOM este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.