DOOM Eternal: gameplay din campanie, multiplayer Battlemode şi vechile jocuri ale seriei relansate pe platforme moderne

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2019
DOOM Eternal: gameplay din campanie, multiplayer Battlemode şi vechile jocuri ale seriei relansate pe platforme moderne

Bethesda s-a ţinut de cuvânt şi a dedicat majoritatea prezentărilor realizate cu ocazia QuakeCon 2019 noului DOOM Eternal. Chiar în cadrul ceremoniei de deschidere a convenţiei a avut loc o prezentare detaliată a modului multiplayer Battlemode din DOOM Eternal, în care trei jucători se vor înfrunta într-o manieră inedită: doi vor face parte dintr-o echipă formată din demoni, având posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de astfel de monştri cunoscuţi din campania single player a jocului, în timp ce al treilea va lupta pe cont propriu, în pielea unui DOOM Slayer echipat cu arsenalul complet din joc.

În tabăra demonilor, jucătorii vor putea întruchipa nu mai puţin de cinci tipuri de creaturi: Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Marauder şi Archvile, fiecare cu propriile abilităţi speciale. Luaţi individual, aceştia sunt mai slabi decât DOOM Slayer-ul, însă, lucrând împreună, îl pot doborî pe neînfricatul erou. Battlemode este dezvoltat in-house de către studioul id Software, iar noi hărţi şi tipuri de demoni pentru acest mod de joc vor fi oferite după lansarea jocului.

De asemenea, Hugo Martin, directorul de creaţie al noului DOOM Eternal, a trecut în revistă întreaga demonstraţie de gameplay pe care vizitatorii de la QuakeCon 2019 au avut ocazia să o încerce, scoţând în evidenţă modificările aduse jocului faţă de DOOM (2016). Puteţi urmări întreaga prezentare în clipul de mai jos.

Nu în ultimul rând, Bethesda şi id Software au confirmat că precedentele titluri ale seriei – DOOM, DOOM II: Hell on Hearth şi DOOM 3 – au fost relansate pentru consolele actuale (PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch), cele două jocuri DOOM din anii ’90 fiind, de asemenea, disponibile şi pentru dispozitivele mobile bazate pe Android şi iOS.

DOOM Eternal va fi lansat pe 22 noiembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News