DOOM Eternal primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 13.03.2020
DOOM Eternal primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Cu o săptămână înainte de lansarea jocului, Bethesda a publicat trailer-ul final pentru DOOM Eternal, dezvăluind astfel câteva elemente suplimentare despre povestea jocului. Astfel, dacă nu doriţi spoilere despre inamicii pe care îi veţi înfrunta şi locaţiile pe care le veţi putea explora în DOOM Eternal, evitaţi secventele de mai jos.

DOOM Eternal va continua evenimentele din DOOM (2016), păstrând formula de bază a acelui joc şi îmbogăţind-o cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluentă prin mediul înconjurător, adăugarea lansatorului de flăcări, locaţii noi pe care vom avea ocazia să le explorăm, design-ul îmbunătăţit al monştrilor, posibilitatea de a-i dezmembra treptat, dar şi modul multiplayer Battlemode, în care doi demoni se vor putea alia împotriva Doom Slayer-ului. A fost confirmat faptul că DOOM Eternal nu va include microtranzacţii.

DOOM Eternal va fi lansat pe 20 martie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia. Ediţia pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară. Cerinţele de sistem pentru ediţia de PC a jocului pot fi consultate aici. Toate precomenzile pentru DOOM Eternal vor include şi o versiune digitală a jocului DOOM 64.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News