DOOM Resurrected – documentar despre cea mai nouă creaţie a id Software

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2016
DOOM Resurrected - documentar despre cea mai nouă creaţie a id Software

La sfârşitul acestui an, Danny O’Dwyer, fost redactor al GameSpot, a părăsit prestigiosul site pentru a lucra independent, cu ajutorul unei campanii de finanţare din partea fanilor, prin intermediul Patreon. Obiectivul lui O’Dwyer era de a crea documentare despre diferite subiecte din industria jocurilor video, astfel luând naştere noul său proiect: Noclip.

Zis şi făcut: printre primele materiale produse de sub titulatura Noclip este DOOM Resurrected, un documentar în trei părţi (pe care le puteţi urmări în continuare), dedicat procesului de creaţie a celui mai recent joc al studioului id Software. Realizatorul nu s-a sfiit să intre în detalii, o porţiune importantă a materialului fiind rezervată proiectului iniţial DOOM 4, abandonat de id Software în favoarea jocului lansat în primăvara lui 2016.

Astfel, veţi avea ocazia, în premiera, să admiraţi câteva secvenţe de gameplay din vechiul DOOM 4, dar şi să aflaţi o sumedenie de informaţii de tip „behind the scenes” despre deciziile luate în ceea ce priveşte dezvoltarea noului joc. DOOM este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News