DOOM şi Wolfenstein II vor fi lansate şi pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2017
DOOM şi Wolfenstein II vor fi lansate şi pentru Nintendo Switch

The Elder Scrolls V: Skyrim nu este singurul joc pe care Bethesda are de gând să-l ofere utilizatorilor de console Nintendo Switch. În cadrul celui mai nou stream realizat de producătorul de console nipon, a fost dezvăluit faptul că atât recentul DOOM, cât şi viitorul Wolfenstein II: The New Colossus îşi vor face apariţia şi în versiuni pentru Nintendo Switch.

Versiunea pentru Nintendo Switch a jocului DOOM este realizată de studioul id Software, urmând să ofere acces atât la campania single player a jocului, în care neobositul puşcaş marin ucide hoarde întregi de demoni, cât şi la componenta multiplayer a jocului. DOOM pentru Nintendo Switch este aşteptat în perioada sărbătorilor de iarnă a acestui an.

În schimb, în Wolfenstein II: The New Colossus îl vom regăsi din nou pe B.J. Blazkowicz luptând împotriva naziştilor în America de Nord, Statele Unite aflându-se acum sub control german. Studioul Machine Games va aduce Wolfenstein II: The New Colossus pe Nintendo Switch în cursul anului 2018.

DOOM Wolfenstein Nintendo Switch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News