DOOM – trailer nou, Open Beta disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 15.04.2016
DOOM - trailer nou, Open Beta disponibil acum

Bethesda şi id Software au anunţat că toţi cei care nu au avut ocazia să încerce versiunile alpha şi closed beta ale jocului DOOM au chiar acum posibilitatea de a participa la sesiunea Open Beta multiplayer, ce se desfăşoară în acest weekend. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer dedicat sistemului de personalizare a soldaţilor din componenta multiplayer a jocului.

Clientul DOOM Open Beta poate fi descărcat prin intermediul Steam, PlayStation Network sau Xbox Live, conţinutul oferit de această sesiune deschisă fiind similar celui din sesiunea beta privată, incluzând două moduri de joc – Team Deathmatch şi Warpath – şi două hărţi: Infernal şi Heatwave.

În plus, actualul client beta vine cu câteva adăugiri în comparaţie cu closed beta-ul de acum câteva săptămâni: Motion Blur-ul poate fi acum dezactivat complet, cei de la id Software implementând şi posibilitatea de a împinge FOV-ul (field of view) până la valoarea de 110.

DOOM este aşteptat pe 13 mai 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Beta-ul public DOOM va fi deschis În intervalul 15 – 17 aprilie 2016.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News