DOOM – trailer nou şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2016
DOOM - trailer nou şi dată de lansare

Bethesda şi id Software au dezvăluit data de lansare pentru noul joc DOOM. După cum fusese promis, DOOM va fi lansat în această primăvară, pe 13 mai 2016. Cu ocazia acestui anunţ, a fost fost lansat şi un nou trailer pentru DOOM, care prezintă alte câteva secvenţe din campania single player a jocului.

De asemenea, DOOM va beneficia şi de o ediţie de colecţie, care va include, pe lângă joc, un ambalaj metalic de tip Steelbook cu ilustraţie specială, o statuetă de 12″, realizată împreună cu TriForce, ce înfăţisează unul dintre cei mai populari demoni din joc: The Revenant. Baza statuetei reproduce una dintre turbinele UAC de pe Marte, fiind dotată cu beculeţe de tip LED. DOOM Collector’s Edition va fi disponibil în magazinele de specialitate partenere la un preţ recomandat de 119,99$ (Statele Unite), 129,99€ (Europa) şi 99,99£ (UK).

DOOM

DOOM va fi lansat pe 13 mai 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru DOOM vor primi bonusurile digitale listate în imaginea de mai jos.

DOOM

Urmărește Go4Games.ro pe Google News