Evolve devine Free-to-play

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2016
Evolve devine Free-to-play

Turtle Rock Studios au decis să migreze jocul Evolve către sistemul Free-to-play, o versiune beta a acestuia – Evolve Stage 2 – fiind disponibilă spre download gratuit prin intermediul Steam. Decizia a fost luată din cauza primirii nu atât de călduroase primite de joc în momentul lansării de anul trecut, impresia bună făcută la expoziţiile de profil precum E3 fiind ştearsă de problemele de gameplay şi accentul exagerat pus pe DLC-uri.

Evolve va primi modificări serioase pentru a adapta jocul noului model de distribuţie: clasele de personaje vor fi rebalansate pentru ca echipele să depindă mai puţin de trapperi şi medici, interfaţa grafică şi hărţile au primit îmbunătăţiri, timpii de încărcare au fost micşoraţi, stabilitatea online şi performanţa propriu-zisă suferind de asemenea optimizări. Evident, sistemul de progresie a fost complet relucrat, au fost adăugate noi tutoriale, precum şi numeroase opţiuni de personalizare.

Toţi deţinătorii variantei plătite a lui Evolve vor primi statutul de „Founder” în ediţia Stage 2 (Free-to-play) a jocului, urmând să beneficieze de cadouri, recompense şi acces special in game pe tot parcursul existenţei noii variante a jocului.

În urma încheierii perioadei de beta pentru Evolve Stage 2, noua versiune Free-to-play a jocului va fi disponibilă şi pentru console.

Evolve

Urmărește Go4Games.ro pe Google News