Evolve la E3 2014: un nou monstru şi exclusivităţi pentru Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 19.06.2014
Evolve la E3 2014: un nou monstru şi exclusivităţi pentru Xbox

Deşi 2K Games nu au avut o conferinţă de presă proprie la E3 2014, publisher-ul a prezentat cel mai nou trailer din shooter-ul multiplayer Evolve în cadrul evenimentului organizat de Microsoft.

Asocierea cu producătorul consolelor Xbox merge chiar mai departe: Evolve va beneficia de un beta test ce se va desfăşura în excluvitate pe Xbox One, iar pachetele DLC vor fi publicate mai întâi pentru această platformă (în stilul titlurilor Call of Duty din ultimii ani). Mai mult, în cadrul trailer-ului pe care îl puteţi viziona mai jos, a fost dezvăluit un nou monstru: Kraken, un soi de Cthulhu zburător înzestrat cu puteri electrice.

Evolve propune o nouă formulă de joc pentru first person shooterele multiplayer: patru jucători formează o echipă de vânători, al cărei principal obiectiv este doborârea unui monstru extraterestru, la rândul său controlat de un alt jucător. Vânătorii dispun de diferite abilităţi ce pot fi îmbunătăţite în timp, iar monstrul evoluează la rândul său, dobândind putere şi rezistenţă ieşite din comun.

Evolve va fi lansat pe 21 octombrie 2014, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Evolve

Urmărește Go4Games.ro pe Google News