Exomecha, Battle Royale cu roboți imenși, va fi lansat gratuit pe Xbox și PC

| 27.07.2020
Exomecha, Battle Royale cu roboți imenși, va fi lansat gratuit pe Xbox și PC

Deși toți ochii au fost, la sfârșitul săptămânii trecute, pe evenimentul Xbox Games Showcase, câteva jocuri pentru viitoarea consolă Xbox Series X au trecut mai mult neobservate, nefiind incluse în show-ul propriu-zis, ci în programul introductiv ce a precedat această transmisie. Unul dintre aceste titluri a fost Exomecha pentru consolele Xbox și PC.

Battle Royale cu roboți imenși

Realizat de studioul TwistedRed, Exomecha este un nou first person shooter multiplayer, conceput în principal pentru a fi abordat în mod competitiv. Jocul va fi disponibil gratuit, în regim Free-to-play, iar acțiunea acestuia va avea loc pe Omecha, o planetă proaspăt descoperită, ale cărei medii exotice nu au fost încă atinse de om.

Lucrurile se vor schimba odată cu apariția lui Exomecha, ce va oferi o selecție bogată de mechs (roboți bipezi) ce vor putea fi pilotați în luptă, de gadget-uri și abilități speciale, precum și bătălii cu boși, un lucru inedit având în vedere caracterul multiplayer al acestui joc.

Producătorii promit bătălii cu adevărat epice, între mechs organizați în echipe, precum și un mod Battle Royale original, dar și un mod de joc bazat pe obiective.

Exomecha Xbox PC

Beta și lansare anul viitor

Nu a fost dezvăluită încă o perioadă de lansare exactă pentru Exomecha, jocul urmând să-și facă apariția în 2021, pentru Xbox Series X, Xbox One și PC (Windows 10).

Doritorii se pot înscrie în viitoarea sesiune de testare beta a jocului accesând site-ul oficial Exomecha. Până atunci însă, puteți admira primele imagini din Exomecha în galeria atașată.

Exomecha Xbox PC

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News