Far Cry 3, joc gratuit oferit de Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2021
Far Cry 3, joc gratuit oferit de Ubisoft
Foto: Ubisoft

Cu ocazia pornirii unei noi campanii de reduceri de toamnă prin intermediul propriului magazin online, pentru o perioadă limitată, Ubisoft oferă versiunea pentru PC a jocului Far Cry 3 în mod gratuit. Aceasta va putea fi revendicată gratuit până pe 11 septembrie 2021 (până la ora locală 9:30), va fi asociată contului dvs. de Ubisoft Connect și va putea fi apoi descarcată și rulată oricând doriți.

Pentru a obține Far Cry 3 pentru PC în mod gratuit, accesați această pagină, faceți click pe butonul marcat „Ubisoft Connect – PC” și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Revenirea seriei Far Cry

Lansat la finele anului 2012, Far Cry 3 s-a reîntors la originile seriei, acțiunea desfășurându-se din nou pe teritoriul unui arhipelag de insule tropicale. Jucătorii intră în pielea lui Jason Brody, un turist ai cărui prieteni sunt răpiți de pirați și trebuie salvați.

Far Cry 3 oferă o campanie single player, un mod co-op dedicat, multiplayer competitiv, precum și cu de un editor de niveluri. Jocul s-a făcut remarcat și grație antagonistului Vaas Montenegro, traficant de droguri și carne vie, interpretat magistral de actorul Michael Mando.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News