Far Cry 5 a primit două noi trailere live action

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2018
Far Cry 5 a primit două noi trailere live action

Ubisoft continuă campania de marketing pentru Far Cry 5, lansând două noi live action trailers (materiale video promoţionale realizate cu ajutorul actorilor reali). Primul dintre acestea, disponibil în continuare, îl pune din nou în prim plan pe antagonistul Joseph Seed, interpretat de actorul Greg Bryk, în timp ce al doilea, pe care îl puteţi viziona mai jos, este dedicat simpaticului Boomer, partenerul canin pe care jucatorul îl va avea aproape pe parcursul aventurii sale din Far Cry 5.

În Far Cry 5, jucătorii vor intra în pielea proaspăt angajatului şerif adjunct din Hope County, în încercarea de a elibera ţinutul din Montana de ameninţarea cultului de fanatici religioşi Project at Eden’s Gate. Personajul central se va alătura Rezistenţei create de unii localnici, urmând să aibă la dispoziţie o sumedenie de arme, precum pistoale, puşti automate, grenade, ciocane sau bâte de baseball, dar şi posibilitatea de a conduce vehicule precum ATV-uri, bărci, camioane, maşini de tip muscle cars sau chiar avioane, cu ajutorul cărora se va putea aventura în veritabile dogfight-uri împotriva cultiştilor.

Pentru a-şi uşura misiunea, jucătorii vor putea angaja „Guns for Hire”, mercenari ce vor lupta alături de ei, sau chiar „Fangs for Hire”, animale aliate, cum ar fi urşi sau pume, precum în Far Cry Primal, iar jocul va readuce în prim plan editorul de hărţi (Far Cry Arcade), cu ajutorul căruia vă veţi putea crea propriile aventuri.

Far Cry 5 va fi lansat pe 27 martie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News