Far Cry 5 – cum a fost creat mediul de joc din Montana

Autor: Cosmin Aionita | 16.11.2017
Far Cry 5 - cum a fost creat mediul de joc din Montana

Ubisoft a lansat un noul clip dedicat viitorului Far Cry 5, de această dată producătorii oprindu-se asupra mediului de joc din acest nou titlu – ţinutul fictiv Hope County din Montana – şi modului în care acesta a fost creat. Din joc nu va lipsi nici pescuitul, o tradiţie pentru locuitorii din Montana. Altădată paşnica regiune rurală a căzut victima unui cult de fanatici religioşi numit Project at Eden’s Gate, ai cărui membri terorizează locuitorii din Hope County de câţiva ani.

Jucătorul va intra în pielea proaspăt angajatului şerif adjunct din Hope County, în încercarea de a elibera ţinutul de ameninţarea cultiştilor. Personajul central se va alătura Rezistenţei create de unii locuitori din Hope County, urmând să aibă la dispoziţie o sumedenie de arme, precum pistoale, puşti automate, grenade, ciocane sau bâte de baseball, dar şi posibilitatea de a conduce vehicule precum ATV-uri, bărci, camioane, maşini de tip muscle cars sau chiar avioane, cu ajutorul cărora se va putea aventura în veritabile dogfight-uri împotriva cultiştilor.

Pentru a-şi uşura misiunea, jucătorii vor putea angaja „Guns for Hire”, mercenari ce vor lupta alături de ei, sau chiar „Fangs for Hire”, animale aliate, cum ar fi urşi sau pume, precum în Far Cry Primal, iar jocul va readuce în prim plan editorul de hărţi, cu ajutorul căruia vă veţi putea crea propriile aventuri.

Far Cry 5 urmează să fie lansat pe 27 februarie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News