Far Cry 5 – detalii suplimentare despre Season Pass şi modul Far Cry Arcade

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2018
Far Cry 5 - detalii suplimentare despre Season Pass şi modul Far Cry Arcade

Ubisoft a oferit detalii suplimentare despre planurile post-lansare pe care le are pentru Far Cry 5. Astfel, pe lângă cele trei pachete de conţinut suplimentar incluse în Season Pass, noul joc va incorpora şi modul de joc Far Cry Arcade, despre care vom discuta un pic mai jos.

Cele trei DLC-uri ce urmează a fi incluse în Season Pass-ul jocului vor aborda subiecte total diferite faţă de campania principală din Far Cry 5:

Hours of Darkness: jucătorii se vor întoarce în timp, pe câmpurile de luptă ale războiului din Vietnam, unde vor fi nevoiţi să înfrunte trupele Việt Cộng.

Far Cry 5

Dead Living Zombies: jucătorii vor înfrunta legiuni de zombies în diferite scenarii inspirate din filmele de categorie B.

Far Cry 5

Lost on Mars: jucătorii vor părăsi Pământul pentru a înfrunta arahnidele gigantice de pe Marte.

Far Cry 5

În plus, toţi deţinătorii Season Pass-ului pentru versiunile de console ale lui Far Cry 5 vor primi acces la Far Cry 3 Classic Edition, o remasterizare a vechiului titlu din serie pentru generaţia actuală de console. Acest Classic Edition va include tot conţinutul single player din Far Cry 3 şi va fi disponibil pentru posesorii de Far Cry 5 Season Pass cu nu mai puţin de patru săptămâni înainte de a fi lansat şi sub forma unui produs de sine stătător, în vara lui 2018. Posesorii de Season Pass pentru versiunea de PC a jocului Far Cry 5 vor primi ediţia pentru PC a lui Far Cry 3 la o dată ce urmează a fi comunicată ulterior.

Far Cry 5

Jocurile din seria Far Cry ne-au obişnuit cu unele dintre cele mai abordabile editoare de hărţi, iar Far Cry 5 nu va face excepţie. Mai mult, simplul editor de hărţi va primi un upgrade consistent, urmând a fi transformat în modul Far Cry Arcade. Astfel, producătorii vor include în acest mod asset-uri (modele, texturi, structuri, personaje etc.) din toate titlurile anterioare ale seriei Far Cry, dar şi din alte jocuri Ubisoft (precum Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity sau Watch Dogs), lăsând la latitudinea jucătorilor modurile în care pot combina toate aceste elemente în propriile aventuri single player sau co-op, precum şi în hărţi multiplayer.

Modul Far Cry Arcade va fi inclus în toate exemplarele de Far Cry 5, acesta urmând să primească update-uri de conţinut frecvente din partea producătorilor. De asemenea, săptămânal vor fi organizate live events, prin intermediul cărora jucătorii de Far Cry 5 vor putea debloca elemente de personalizare unice pentru vehicule şi arme.

Far Cry 5 va fi lansat pe 27 martie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Far Cry 5Far Cry 5

Far Cry 5Far Cry 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News