Far Cry 5, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2018
Far Cry 5, disponibil acum

Ubisoft a confirmat disponibilitatea imediată a jocului Far Cry 5, prezent începând de astăzi în ofertele magazinelor de profil din România (sau prin intermediul serviciilor de distribuţie digitală). Cu această ocazie, a fost lansat şi un trailer final pentru Far Cry 5, pe care îl puteţi urmări în continuare.

În Far Cry 5, jucătorii intră în pielea proaspăt angajatului şerif adjunct din Hope County, în încercarea de a elibera ţinutul din Montana de ameninţarea cultului de fanatici religioşi Project at Eden’s Gate. Personajul central se alătură Rezistenţei create de unii localnici, având la dispoziţie o sumedenie de arme, precum pistoale, puşti automate, grenade, ciocane sau bâte de baseball, dar şi posibilitatea de a conduce vehicule precum ATV-uri, bărci, camioane, maşini de tip muscle cars sau chiar avioane, cu ajutorul cărora se poate aventura în veritabile dogfight-uri împotriva cultiştilor.

Pentru a-şi uşura misiunea, jucătorii pot angaja „Guns for Hire”, mercenari ce vor lupta alături de ei, sau chiar „Fangs for Hire”, animale aliate, cum ar fi urşi sau pume, precum în Far Cry Primal. Jocul readuce în prim plan editorul de hărţi (Far Cry Arcade), cu ajutorul căruia vă puteţi crea propriile aventuri single sau multiplayer.

Far Cry 5 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, cu preţuri ce pornesc de la 269,90 lei pentru versiunile fizice de console şi 59,99€ pentru ediţiile digitale pentru PC.

Far Cry 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News