Far Cry 5 – Season Pass şi Far Cry 3 Classic Edition

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2018
Far Cry 5 - Season Pass şi Far Cry 3 Classic Edition

Ubisoft a confirmat că Far Cry 5 va primi, la rândul său, un Season Pass, ce urmează să adauge jocului celor de la Ubisoft Montreal nu mai puţin de trei pachete de conţinut suplimentar.

Far Cry 5 Season Pass

Acestea însă vor aborda subiecte total diferite faţă de campania principală din Far Cry 5:

Hours of Darkness: jucătorii se vor întoarce în timp, pe câmpurile de luptă ale războiului din Vietnam, unde vor fi nevoiţi să înfrunte trupele Việt Cộng.

Dead Living Zombies: jucătorii vor înfrunta legiuni de zombies în diferite scenarii inspirate din filmele de categorie B.

Lost on Mars: jucătorii vor părăsi Pământul pentru a înfrunta arahnidele gigantice de pe Marte.

Far Cry 3 Classic Edition

În plus, toţi deţinătorii Season Pass-ului pentru versiunile de console ale lui Far Cry 5 vor primi acces la Far Cry 3 Classic Edition, o remasterizare a vechiului titlu din serie pentru generaţia actuală de console. Acest Classic Edition va include tot conţinutul single player din Far Cry 3 şi va fi disponibil pentru posesorii de Far Cry 5 Season Pass cu nu mai puţin de patru săptămâni mai devreme înainte de a fi lansat şi sub forma unui produs de sine stătător, în vara lui 2018.

Far Cry 5 va fi lansat pe 27 martie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Far Cry 3 Classic Edition este aşteptat pe PlayStation 4 şi Xbox One în vara acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News