Far Cry 6 are o nouă dată de lansare! Primele secvențe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 31.05.2021
Far Cry 6 are o nouă dată de lansare! Primele secvențe de gameplay
Foto: Ubisoft

După o perioadă în care jocul a absentat din lumina reflectoarelor, lansarea sa inițială fiind amânată, Ubisoft a revenit cu vești importante legate de Far Cry 6. Astfel, avem parte de o nouă dată de lansare pentru jocul produs de Ubisoft Toronto: Far Cry 6 va fi disponibil începând cu 7 octombrie 2021, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar și pentru Google Stadia și PC. De asemenea, Ubisoft a publicat două trailere noi pentru Far Cry 6, foarte bogate în secvențe de gameplay.

Cea mai mare lume de joc din istoria seriei Far Cry

Giancarlo Esposito, starul din serialele Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian, va juca rolul președintelui Antón Castillo, dictatorul ce conduce cu mână de fier Yara, o țară fictivă ce se regăsește pe o insulă din Caraibe. Castillo își pregătește fiul, Diego (interpretat de actorul Anthony Gonzalez) pentru a prelua conducerea țării.

În postura eroului principal va fi Dani Rojas, un luptător de gherilă ce se ridică împotriva regimului tiranic din Yara, iar aceasta va fi putea fi fie barbat, fie femeie, în funcție de preferințele celor care joacă.

Pe parcursul aventurii sale, Dani își va uni forțele cu personaje mai mult sau mai puțin controversate, precum Clara Garcia, liderul grupării revoluționare Libertad, sau Juan Cortez, un ex-spion KGB, specialist în tehnici de gherilă.

Far Cry 6 va beneficia de cea mai mare lume de joc apărută până acum în vreun titlu al seriei, din care nu vor lipsi junglele, plajele, dar nici Esperanza, orașul capitală al țării Yara. În Far Cry 6 jucătorii își vor putea fabrica propriile arme și vehicule și vor avea la dispoziție așa-numiții Amigos, urmașii aliaților Fangs for Hire din titlurile precedente ale seriei.

Far Cry 6 dată de lansare
Foto: Ubisoft

Statuetă pentru colecționari

Toți cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Far Cry 6 vor primi pachetul de item-uri in-game Libertad, ce va include arma “Discos Locos”, un lansator de discuri letale, și costumul Libertad pentru cățelul Chorizo, unul dintre aliații personajului principal.

De asemenea, o statuetă specială numită “Lions of Yara” va fi disponibilă în exclusivitate prin intermediul magazinului online Ubisoft Store. Cu o înălțime de 26cm, aceasta îi prezintă pe Antón Castillo, dictatorul din Yara, și pe fiul acestuia Diego. Pachetul statuetei include și un cod capabil să activeze charm-ul “The Lion of Yara” pentru armele din Far Cry 6.

Far Cry 6 are o nouă dată de lansare: jocul va fi disponibil începând cu 7 octombrie 2021, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar și pentru Google Stadia și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store). Cei care vor achiziționa Far Cry 6 pentru PlayStation 4 sau Xbox One vor primi upgrade-uri gratuite pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X.

Far Cry 6 dată de lansare
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News