Far Cry 6 va primi expansion-ul Lost Between Worlds. Ce alte noutăți au fost adăugate jocului

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2022
Far Cry 6 va primi expansion-ul Lost Between Worlds. Ce alte noutăți au fost adăugate jocului
Foto: Ubisoft

Oarecum surprinzător, Ubisoft a dezvăluit un expansion pack pentru Far Cry 6, denumit Lost Between Worlds, ce va fi disponibil începând cu 6 decembrie 2022, fie ca parte a Upgrade Pass-ului, fie separat, în schimbul unui preț de 19,99€. Expansion-ul își va face apariția pe toate platformele pe care a fost lansat Far Cry 6: Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (Ubisoft Connect, Epic Games Store sau inclus în abonamentul Ubisoft+).

În Far Cry 6: Lost Between Worlds, jucătorii vor descoperi un nou capitol din povestea protagonistului Dani Rojas, a cărui acțiune va avea loc într-o versiune ciudată a insulei Yara. După descoperirea locului în care un meteorit a lovit solul, Dani se va trezi într-un spațiu misterios, prins între lumi, acompaniat de o formă de viață lipsită de corp, numită Fai. Jucătorii vor avea sarcina de a-i repara nava spațială avariată a lui Fai prin colecționarea a cinci fragmente, fiecare dintre acestea urmând sa crească nivelul atributelor eroului principal, facilitându-i astfel evadarea din această dimensiune pierdută între lumi.

Pentru a pune mână pe aceste fragmente, jucătorii vor avea de parcurs nu mai puțin de 15 provocări numite Rifts, unde trebuie să înfrunte Shardfaces, inamici din cristal, umanoizi sau cu forma de animale. Aceste Rift-uri vor prezenta porțiuni modificate ale realității lui Dani, precum o fortăreață distrusă și suspendată în aer, o versiune subacvatică a orașului Esperanza, plină de capcane mortale etc. Pe parcursul acestora, jucătorii vor descoperi noi arme și unelte, dar și multiple căi de a progresa, ceea ce, conform producătorilor, va conferi expansion-ului Lost Between Worlds o doză sporită de rejucabilitate.

După finalizarea misiunii, jucătorii vor fi recompensate cu echipamentul extrem de puternic conferit de Fai, pe care-l vor putea transporta înapoi în insula Yara din Far Cry 6, în încercarea de a o elibera de regimul tiranic al lui Antón Castillo.

Alte noutăți pentru Far Cry 6

De asemenea, începând de astăzi, Far Cry 6 beneficiază și de o versiune trial gratuită, disponibilă pe Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store). Aceasta permite explorarea regiunii insulei Santuario din joc și oferă posibilitatea de a păstra progresul înregistrat în cazul în care optați pentru achiziționarea variantei complete a jocului.

De asemenea, un nou update pentru Far Cry 6 a fost lansat (Title Update 6), care adaugă opțiunea de joc New Game+, ce le permite jucătorilor să reia campania păstrându-și echipamentele și armele din sesiunea precedentă. Această actualizare introduce și opțiunea ajutătoare Completionist Aid, care oferă asistență ghidată pentru jucătorii ce își doresc să descopere toate secretele insulei Yara.

Nu în ultimul rând, Ubisoft lucrează împreună cu Audible pentru o a realiza o serie de povestiri audio ce vor relata evenimentele care au precedat acțiunea din Far Cry 6. Pentru această serie, actorul Giancarlo Esposito își va relua rolul dictatorului Antón Castillo. Seria audio va avea șase episoade și urmează să fie lansată în 2023.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News