Far Cry: New Dawn – iată cum arată continuarea seriei Far Cry

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2018
Far Cry: New Dawn – iată cum arată continuarea seriei Far Cry

Cu nici măcar un an scurs de la apariţia lui Far Cry 5, cei de la Ubisoft sunt pregătiţi să ducă seria mai departe, dezvăluind în cadrul The Game Awards 2018 următorul său episod: Far Cry: New Dawn. Noua aventură se desfăşoară la nu mai puţin de 17 ani distanţă de la o catastrofă nucleară care cuprins Pământul, supravieţuitorii încercând să-şi refacă vieţile.

Acţiunea va avea loc în acelaşi familiar ţinut Hope County din Montana, aflat acum sub controlul unei grupări numite Highwaymen, care jefuieşte şi asupreşte supravieţuitorii. Din pielea unuia dintre supravieţuitori, jucătorul va trebui să lupte pentru tabăra sa şi să-i înfrunte pe Highwaymen, conduşi de către periculoasele gemene Mickey şi Lou. În noua sa aventură, jucătorul va descoperi şi fostul cult religios din Far Cry 5 şi pe conducătorul acestuia: Joseph Seed.

Far Cry New DawnFar Cry New Dawn

De asemenea, gameplay-ul din Far Cry: New Dawn va aduce şi o latură de management, jucătorii fiind responsabili cu gestiunea taberei supravieţuitorilor: pot recruta specialişti noi pentru a creşte comunitatea, pot realiza upgrade-urilor ale facilităţilor din baze şi pot pleca în expediţii sau îşi pot disputa avanposturi cu Highwaymen în lupta pentru controlul Hope County. Mai mult, prin intermediul expediţiilor, se va putea părăsi Hope County, acestea urmând să ofere mai multe tipuri de decor, cum ar fi mlaştini, canioane sau zone de coastă, diferite de la o sesiune de joc la următoarea.

Far Cry New DawnFar Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn va fi lansat pe 15 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News