Far Cry: New Dawn – iată cum arată jocul rulat în rezoluţie 4K!

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2019
Far Cry: New Dawn – iată cum arată jocul rulat în rezoluţie 4K!

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Far Cry: New Dawn, ce oferă detalii suplimentare despre povestea jocului şi despre cum aceasta continuă evenimentele din Far Cry 5, precum şi o întreagă prezentare de gameplay din acest joc, înregistrată în rezoluţie 4K.

Acţiunea va avea loc în acelaşi familiar ţinut Hope County din Montana, aflat acum sub controlul unei grupări numite Highwaymen, care jefuieşte şi asupreşte supravieţuitorii. Din pielea unuia dintre supravieţuitori, jucătorul va trebui să lupte pentru tabăra sa şi să-i înfrunte pe Highwaymen, conduşi de către periculoasele gemene Mickey şi Lou. În noua sa aventură, jucătorul va descoperi şi se va alia cu fostul cult religios din Far Cry 5 condus de Joseph Seed.

De asemenea, gameplay-ul din Far Cry: New Dawn va aduce şi o latură de management, jucătorii fiind responsabili cu gestiunea taberei supravieţuitorilor: pot recruta specialişti noi pentru a creşte comunitatea, pot realiza upgrade-urilor ale facilităţilor şi pot pleca în expediţii sau îşi pot disputa avanposturi cu Highwaymen în lupta pentru controlul ţinutului Hope County.

Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie de profil din România care a realizat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de Far Cry: New Dawn, în cadrul căruia găsiţi şi o colecţie de imagini noi din titlul celor de la Ubisoft Montreal.

Far Cry: New Dawn va fi lansat pe 15 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News