Fear The Wolves intră în Early Access foarte curând

Autor: Cosmin Aionita | 09.07.2018
Fear The Wolves intră în Early Access foarte curând

Focus Home Interactive şi studioul Vostok Games (format din veterani ai industriei, care au lucrat la jocurile seriei S.T.A.L.K.E.R.) au confirmat că first person shooter-ul de tip Battle Royale Fear The Wolves va intra în faza Early Access, prin intermediul Steam, începând cu 18 iulie 2018.

Încă din această etapă Early Access, jocul celor de la Vostok Games promite să îmbine regulile Battle Royale (ultimul supravieţuitor din nu mai puţin de 100 de participanţi la joc, fie solo, fie pe echipe) cu elemente distinctive, împrumutate direct din seria S.T.A.L.K.E.R.: acţiunea va avea loc într-un Cernobîl devastat de radiaţii şi va fi privită dintr-o perspectivă first person, iar, pe lângă adversari, jucătorii vor avea de înfruntat şi anomaliile caracteristice zonei, creaturi mutante, precum şi un ciclu dinamic noapte-zi.

În timp, vor fi adăugate elemente suplimentare, cum ar fi o nouă hartă, un nou mod de joc, posibilitatea de a arunca priviri după colţ sau de a te deplasa culcat, mai multe arme, echipamente, mutanţi şi vreme dinamică. Evident, cei de la Vostok Games promit că feedback-ul primit din partea comunităţii va juca un rol important în dezvoltarea viitoare a jocului.

Fear The Wolves va fi disponibil în versiune Early Access pentru PC, prin intermediul Steam, începând cu 18 iulie 2018, la un preţ echivalent cu 19,99€. Versiunea finalizată a jocului este aşteptată în cursul anului 2019 şi urmează să fie lansată atât pentru PC, cât şi pentru console.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News