Fear The Wolves – trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2018
Fear The Wolves - trailer şi imagini noi

Focus Home Interactive şi studioul Vostok Games au prezentat primul trailer pentru Fear The Wolves, joc ce se doreşte a fi o nouă abordare a genului Battle Royale, precum şi primele imagini din acest titlu, grupate în galeria de mai jos.

Jocul celor de la Vostok Games promite să îmbine regulile Battle Royale (ultimul supravieţuitor din nu mai puţin de 100 de participanţi la joc, fie solo, fie pe echipe) cu elemente distinctive, parcă împrumutate direct din seria S.T.A.L.K.E.R.: acţiunea va avea loc într-un Cernobîl devastat de radiaţii şi va fi privită dintr-o perspectivă first person, iar, pe lângă adversari, jucătorii vor avea de înfruntat şi anomaliile caracteristice zonei, creaturi mutante, condiţii meteorologice variabile, precum şi un ciclu dinamic noapte-zi.

Pe lângă modul Battle Royale, producătorii promit că Fear The Wolves va oferi şi un alt mod de joc, original, care va păstra însă tensiunea la cote înalte.

Fear The Wolves urmează să fie lansat în 2018 pentru PC, o versiune Early Access fiind aşteptată în cursul verii. Jocul va fi lansat şi pe console mai târziu.

Fear The Wolves

Fear The WolvesFear The Wolves

Fear The WolvesFear The Wolves

Urmărește Go4Games.ro pe Google News