Gameplay nou din Tom Clancy’s XDefiant, shooter-ul free-to-play de la Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2021
Gameplay nou din Tom Clancy’s XDefiant, shooter-ul free-to-play de la Ubisoft

Colegii de la IGN au publicat un clip ce prezintă aproximativ șase minute de gameplay din Tom Clancy’s XDefiant, shooterul multiplayer free-to-play pregătit de Ubisoft. Secvențele sunt reprezentative pentru versiunea beta a jocului, testată în regiunea Americii de Nord (Statele Unite ale Americii și Canada) în cadrul unei sesiuni ce are loc în intervalul 5 – 11 august.

Seriile Tom Clancy, sub un singur acoperiș

XDefiant își propune să reunească mai multe francize realizate sub egida Tom Clancy, pentru a forma o distribuție de personaje jucabile, numite Defiants. În momentul lansării, jocul va oferi patru facțiuni: Wolves (din Tom Clancy’s Ghost Recon), Echelon (din Tom Clancy’s Splinter Cell), Outcasts și Cleaners (ambele din Tom Clancy’s The Division).

Meciurile se vor putea desfășura pe mai multe hărți gândite pentru confruntări 6 vs. 6 și mai multe moduri de joc, precum Team Deathmatch, Domination sau Escort.

Pe lângă apartenența la una dintre taberele menționate mai devreme, acești Defiants vor putea fi personalizați pentru a corespunde cât mai bine stilului fiecărui jucător în parte: la debutul fiecărei runde se va putea alege facțiunea (fiecare cu propriile abilități unice), dar și loadout-ul personajului (arme principale, secundare, atașamente etc.). De asemenea, loadout-ul se va putea modifica la fiecare respawn, pentru a permite utilizatorilor să se familiarizeze cât mai rapid cu arsenalul și cu strategiile adversarilor.

Deși abilitățile unice ale fiecărui Defiant vor juca roluri importante, producătorii dau asigurări că Tom Clancy’s XDefiant va pune accent în primul rând pe skill-ul jucătorilor în ceea ce privește jocurile first person shooter.

Ubisoft dă asigurări ca beta-ul pentru Tom Clancy’s XDefiant se va extinde curând și în alte regiuni ale lumii, pentru ca un număr cât mai ridicat de jucătorii să poată încerca jocul.

Tom Clancy XDefiant
Foto: Ubisoft

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News