Ghost Recon Breakpoint va putea fi încercat gratuit în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 03.11.2021
Ghost Recon Breakpoint va putea fi încercat gratuit în acest weekend
Foto: Ubisoft

Ca parte a evenimentelor menite să celebreze cea de-a 35-a aniversare a companiei, Ubisoft a anunțat că jocul Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint va putea fi încercat în mod gratuit în perioada 4 – 7 noiembrie 2021, pe toate platformele: consolele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, pe PC, dar și pe Google Stadia.

Pe lângă accesul complet la întregul joc de bază Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, pe parcursul acestui weekend gratuit jucătorii vor putea încerca și Operation Motherland, cel mai recent update de conținut al jocului, precum și câștiga recompensele aferente acestui pachet nou. Preload-ul este deja disponibil pentru versiunea de PC a jocului.

În noul update Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: Operation Motherland, jucătorii îi vor ajuta pe Karen Bowman și pe gruparea Outcasts să elibereze insula Auroa, ce riscă să devină din nou scena unui nou conflict global. Operation Motherland va aduce și o nouă facțiune de inamici, mai periculoși decât toate amenințările pe care forțele Ghosts le-au înfruntat în trecut.

De asemenea, jucătorii care decid să achiziționeze versiunea completă a jocului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint își vor putea păstra progresul înregistrat în cadrul perioadei de weekend gratuit.

Dezvoltat parțial în studioul din București al Ubisoft

Vă amintim că la dezvoltarea jocului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint a lucrat și o echipă formată din peste 200 de specialiști din cadrul studioului Ubisoft București.

Aceștia au contribuit, printre multe altele, la crearea lumii de joc, a misiunilor, a armelor, la modul multiplayer PvP Ghost War, dar și la adaptarea integrală a jocului pe consola PlayStation 4.

Ghost Recon Breakpoint gratuit
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News