Ghost Recon: Future Soldier are în sfârşit dată de lansare

| 04.10.2011
Ghost Recon: Future Soldier are în sfârşit dată de lansare

Dacă ar fi să ne uităm pe o listă cu jocurile anunţate în ultimii ani care au fost amânate de cele mai multe ori, numele Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier ar trebui să iasă în evidenţă. Ubisoft a anunţat prima oară acest nou titlu al seriei Ghost Recon la începutul anului 2009, şi, după o primă apariţie la E3, jocul a fost amânat până în 2011.

Ulterior, publisherul a hotărât că jocul are nevoie de o nouă direcţie, precum şi de timp suplimentar pentru dezvoltare. Astfel, după o nouă prezentare în cadrul ediţiei din acest an a târgului E3 (pe care o puteţi viziona mai jos), Ubisoft a anunţat că Ghost Recon: Future Soldier va fi lansat undeva în prima parte a anului viitor.

Iată că astăzi publisherul francez s-a decis în privinţa datei la care vom avea în sfârşit ocazia să jucăm noul titlu Tom Clancy. Aşadar, Ghost Recon: Future Soldier va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 6 martie 2012, versiunea europeana urmând să vadă lumina zilei, cel mai probabil, pe 9 martie 2012.

Jocul va fi lansat pe PC, Xbox 360 (cu suport Kinect) şi PlayStation 3, deţinătorii ediţiei de Xbox 360 a lui Splinter Cell: Convicition urmând a putea intra într-o sesiune de testare beta a lui Ghost Recon: Future Soldier începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News