Ghost Recon: Future Soldier, armele şi Bin Laden

| 09.03.2012
Ghost Recon: Future Soldier, armele şi Bin Laden

Ubisoft continuă publicarea de materiale video promoţionale pentru Ghost Recon: Future Soldier cu un nou episod al seriei „Believe in Ghosts„. De această dată, Richard „Mack” Machowicz, fost lunetist în cadrul Navy SEALs, prezintă importanţa personalizării armelor, în funcţie de misiunea abordată.

Drept exemplu este dat ordinul preşedintelui Obama de a-l elimina pe Osama bin Laden. Forţele speciale din noul Ghost Recon vor fi nevoite să abordeze misiuni asemănătoare, alegerea corecta a armelor şi personalizarea acestora fiind vitale pentru îndeplinirea acestui gen de obiective. Configurarea armelor va fi realizată printr-un nou sistem, numit Gunsmith, despre care puteţi afla mai multe detalii din secvenţele video de mai jos.

Ghost Recon: Future Soldier va fi lansat pe 22 mai 2012 în Statele Unite ale Americii şi 25 mai 2012 în Europa, pentru consolele Xbox 360 şi PlayStation 3, o versiune pentru PC fiind aşteptată ulterior. De asemenea, sesiunea de testare beta se va desfăşura în aprilie, pe Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News