Ghost Recon: Future Soldier – comunicarea este vitală pentru a supravieţui

| 16.03.2012
Ghost Recon: Future Soldier – comunicarea este vitală pentru a supravieţui

Cel mai nou episod al mini-seriei „Believe in Ghosts” pune în prim plan rolul vital al comunicării eficiente în cadrul echipelor din Ghost Recon: Future Soldier. Nu o dată forţele Ghosts vor fi nevoite să-şi trimită unul dintre membri în recunoaştere, misiunea fiind apoi dusă la bun sfârşit pe baza informaţiilor furnizate de acesta în timp real.

Tocmai pe aceste aspecte pune accentul Richard „Mack” Machowicz, fost lunetist în cadrul Navy SEALs, în secvenţele video de mai jos. Nu în ultimul rând, forţele speciale din Ghost Recon: Future Soldier vor avea la dispoziţie UAV-uri (unmanned aerial vehicle) teleghidate, pe care le vor putea folosi atât pentru a strânge informaţii despre câmpul de luptă şi inamici, cât şi pentru a elimina oponenţii atunci când situaţia o cere.

Ghost Recon: Future Soldier va fi lansat pe 22 mai 2012 în Statele Unite ale Americii şi 25 mai 2012 în Europa, pentru consolele Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată ulterior. De asemenea, în aprilie va avea loc un beta test public, pentru utilizatorii de Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News