Ghost Recon Wildlands – beta la începutul lunii februarie

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2017
Ghost Recon Wildlands - beta la începutul lunii februarie

Ubisoft a anunţat că Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands va beneficia de o sesiune de testare closed beta, ce va avea loc în perioada 3 – 6 februarie 2017, atât pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One, cât şi pe PC.

Jucătorii ce doresc să ia parte la această sesiunea de testare beta se pot înscrie urmând acest link: http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-GB/beta-registration. Începând cu 1 februarie, cei acceptaţi vor putea face preload clientului pentru acest beta.

Această sesiune de testare se doreşte a juca rolul unei mostre a mediului de joc deschis plasat în Bolivia, beta-ul urmând să ofere acces la regiunea Itacua, o provincie aflată în preajma munţilor Anzi Cordilieri. În postura de membri ai trupelor speciale Ghosts, jucătorii se vor putea aventura solo sau în mod cooperativ în misiunile de eliminare a cartelului Santa Blanca, profitând de liberatea de mişcare şi oportunităţile puse la dispoziţie de mediul de joc open world.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands va fi lansat pe 7 martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care plasează o precomandă vor primi acces la misiunea bonus Peruvian Connection, pe care o puteţi admira în trailer-ul de mai jos.

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands

Urmărește Go4Games.ro pe Google News