Ghost Recon: Wildlands – trailer şi imagini din versiunea pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2017
Ghost Recon: Wildlands - trailer şi imagini din versiunea pentru PC

După cum ne-au obişnuit deja, Ubisoft a colaborat cu NVIDIA pentru versiunea de PC a jocului Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, acest parteneriat concretizându-se într-o serie de opţiuni grafice ce se regăsesc doar în această variantă a jocului: umbre îmbunătăţite cu ajutorul tehnologiei HBAO+, raze de lumină volumetrice, vegetaţie realistă afectată de fizică, framerate deblocat sau suport pentru screenshot-uri tridimensionale prin intermediul NVIDIA Ansel. Mai multe detalii găsiţi în următorul trailer, imaginile ataşate mai jos prezentând versiunea pentru PC a jocului Ghost Recon Wildlands.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands este primul titlu al seriei a cărui acţiune se desfăşoară într-un mediu de joc open-world vast, abordabil fie single player, fie în mod multiplayer cooperativ pentru patru jucători.

Povestea are loc în viitorul apropiat, în Bolivia, ţara căzută în stăpânirea traficanţilor de droguri din cartelul Santa Blanca. Echipa Ghosts este trimisă „în spatele liniilor inamice”, în încercarea de a salva populaţia Boliviei de guvernul corupt şi de El Sueño, liderul cartelului Santa Blanca.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands va fi lansat mâine, 7 martie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Ghost Recon WildlandsGhost Recon Wildlands

Urmărește Go4Games.ro pe Google News