GODSENT și-a vândut toți jucătorii unei alte organizații de Counter-Strike

Autor: Vlad Ionescu | 22.10.2020
GODSENT și-a vândut toți jucătorii unei alte organizații de Counter-Strike

GODSENT, una dintre cele mai importante organzații de eSports din Suedia, este în discuții avansate pentru a își transfera toți jucătorii de Counter-Strike: Global Offensive către altă echipă, a declarat Jarek „DeKay” Lewis într-un interviu. Conform HLTV, cel mai probabil GODSENT iși va transfera jucătorii către organizația FunPlus Phoenix.

După ce echipa de League of Legends a celor de la FunPlus a reușit să obțină trofeul de campionă mondială în Paris, organizația s-a hotorât să înființeze și un grup de Counter-Strike.

După această mutare, nu ne rămâne decat o singură întrebare: va continua GODSENT activitatea competițională în Counter-Strike: Global Offensive?

Nu sunt la prima mutare de acest gen

Totuși, nu este prima dată când pentru organizație se întampla ceva similiar. După ce în iunie 2018 au renunțat la participarea în competiții majore, GODSENT a revenit în scena profesionistă de CS la nici un an diferență, în noiembrie 2019. Deși echipa s-a întors cu un line-up foarte bun, format din jucători experimentați, acest avantaj nu le-a asigurat un loc bun în competiții.

După un început destul de bun, în care a obținut clasarea pe locul 5 la primul major, cs_summit six Europe, echipa nu a mai reușit mari perfomanțe. GODSENT a terminat sezonul de ESL Pro League pe ultimele locuri și a ratat calificarea pentru sezonul doi din Flashpoint.

În prezent, organizația se află pe locul 29 mondial, cu o rată de victorii de 49%, dintr-un total de 359 de meciuri disputate. Ca hărți preferate, echipa inclină spre Overpass (55% victorii), Dust2 (53%) și Vertigo (52%). Mirage este cea mai evitată hartă, în timp ce Overpass este locul unde jucătorii se simt „ca acasă”.

Line-up-ul actual al echipei este format din Maden, farlig, kRYSTAL, styko, zehN. Următoarele meciuri programate pentru GODSENT sunt împotriva celor de la North, respectiv HAVU, partidele fiind disputate într-un sistem de #bo3, respectiv #bo1.

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News