Halo 4 – primele imagini oficiale din joc (UPDATE)

| 06.03.2012
Halo 4 – primele imagini oficiale din joc (UPDATE)

Update: Microsoft a prezentat săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment organizat la San Francisco, noutăţile legate de platforma Xbox 360. Pe lângă cele două imagini din pe care le puteţi admira mai jos, au fost lansate şi primele secvenţe video din Halo 4, sub forma unui documentar. De asemenea, cei de la GameTrailers au realizat un interviu cu echipa de la 343 Industries, precum si un montaj dedicat exclusiv secvenţelor de gameplay din Halo 4. Le puteţi viziona pe toate trei in cele ce urmează.


Halo este fără urmă de îndoială cea mai importantă franciza din domeniul gaming-ului pe care Microsoft o are în portofoliul propriu. Prin intermediul aventurilor lui Master Chief, consolele Xbox şi Xbox 360 au reuşit să se impună, într-o piaţă altădată dominată de Nintendo şi Sony.

Dupa realizarea a nu mai puţin de cinci titluri Halo (Halo, Halo 2, Halo 3, Halo 3 ODST şi Halo Reach), studioul Bungie s-a despărţit de Microsoft, alegând să devină din nou un producător independent de jocuri şi să semneze cu Activision pentru un nou proiect, încă neanunţat.

Astfel, cei de la Microsoft s-au văzut nevoiţi să înfiinţeze o nouă divizie a companiei – 343 Industries, dedicată în întregime managementului fracizei Halo. Primul produs apărut sub egida 343 Industries a fost Halo: Combat Evolved Anniversary, un remake HD al primului joc din serie, lansat în toamna anului trecut alături de Saber Interactive.

Fanii înrăiţi ai seriei aşteaptă însă Halo 4, continuarea oficială promisă în cadrul E3 2011. De la anunţul iniţial însă, atât Microsoft, cât şi 343 Industries s-au ferit să facă noi anunţuri referitoare la Halo 4, menţinând jocul departe de ochii publicului. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe însă, dovada fiind lansarea primelor două imagini oficiale din Halo 4.

Halo 4

Halo 4

Conform celor de la 343 Industries, aceste screenshot-uri sunt extrase direct din joc, fără a suferi modificări ulterioare (totuşi, rezoluţia de 1600×900 şi antialiasing-ul ridică semne de întrebare referitoare la veridicitatea acestor afirmaţii). De asemenea, Corrinne Yu, principalul programator al motorului grafic din spatele jocului, a afirmat că Halo 4 va fi cel mai arătos joc lansat vreodată pe console.

Halo 4 este aşteptat în această toamnă, jocul urmând sa fie lansat în exclusivitate pentru Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News