Halo 4 va fi lansat pe PC. Când vom putea juca ultimul titlu din Halo: The Master Chief Collection

Autor: Cosmin Aionita | 12.11.2020
Halo 4 va fi lansat pe PC. Când vom putea juca ultimul titlu din Halo: The Master Chief Collection
Foto: Microsoft

Chiar dacă atenția s-a mutat acum pe apariția consolelor de nouă generație, Microsoft continuă să aducă titlurile întregii serii Halo și pe PC: Halo 4 va fi disponibil, în premieră pe PC, începând cu 17 noiembrie 2020! Acesta va putea fi obținut fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse.

Halo 4 a fost primul joc al seriei dezvoltat de 343 Industries, ce tocmai preluase, la acea vreme, frâiele seriei Halo de la Bungie. Versiunea pentru PC, realizată în colaborare cu Saber Interactive, va aduce suport pentru rezoluții înalte (4K), monitoare ultra-wide, framerate de 60 de cadre pe secundă (sau mai ridicat), FOV ajustabil și multe altele.

Ca de obicei, Halo 4 va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass

Abonații serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiază de acces gratuit la toate titlurile incluse în Halo: The Master Chief Collection, deci și la viitorul Halo 4, pe care îl vor putea descărca prin intermediul aplicației dedicate din Windows 10.

Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil și prin Steam sau Microsoft Store, la un preț echivalent cu 39,99€. În prezent, posesorii versiunii de PC a colecției pot descărca Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 și Halo 3 ODST, urmând ca Halo 4 să sosească pe 17 noiembrie, întregind astfel colecția pe PC.

Pentru cei care nu doresc să achiziționeze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo 4 va fi disponibil și separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un preț echivalent cu 9,99€.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News