Halo: Combat Evolved Anniversary primeşte trailer înainte de lansare

| 01.11.2011
Halo: Combat Evolved Anniversary primeşte trailer înainte de lansare

În primăvară, am nominalizat Halo: Combat Evolved Anniversary printre cele mai reuşite jocuri prezentate în cadrul Electronic Entertainment Expo 2011. În primul rând, acest Halo nu este un joc complet nou, ci un remake al primului titlu al seriei, lansat de Microsoft şi Bungie în 2001, pentru prima generaţie de console Xbox (portat şi pentru PC, în 2003, de Gearbox Software).

Un deceniu mai târziu, după nu mai puţin de cinci jocuri Halo realizate (Halo, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST şi Halo: Reach), Bungie nu se mai află la cârma seriei. În schimb, Microsoft a pus bazele unei noi divizii a companiei – 343 Industries – care sa ducă mai departe numele de Halo. Primul proiect supervizat de 343 este chiar acest remake aniversar, realizat în colaborare cu echipa de la Saber Interactive (Will Rock, TimeShift).

Un lucru demn de menţionat referitor la ediţia Anniversary a lui Halo: Combat Evolved este posibilitatea de a comuta în orice moment între noul aspect HD şi vechiul look clasic al jocului. În rest, Halo: Combat Evolved Anniversary va rămâne în totalitate fidel conceptelor şi gameplay-ului care, acum zece ani, au popularizat shooterele pe console, după cum se poate observa şi din trailerul de mai jos.

Halo: Combat Evolved Anniversary va fi lansat pe 15 noiembrie 2011, exclusiv pentru Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News