Hitman: Absolution – detalii despre poveste şi personaje

| 22.02.2012
Hitman: Absolution – detalii despre poveste şi personaje

Square Enix şi IO Interactive au lansat primele părţi din seria „The International Contract Agency Files”, dedicată familiarizării jucătorilor cu firul narativ şi personajele viitorului Hitman: Absolution.

Primele astfel de materiale video sunt dedicate Dianei Burnwood, care, de ani de zile, a fost singura persoană de contact dedicată Agentului 47, faimosul personaj central al seriei Hitman. De asemenea, a fost publicat şi un interviu cu Marsha Thomason, actriţa care o interpretează pe Diana Burnwood în Hitman Absolution.

Povestea din Hitman: Absolution îi va purta paşii Agentului 47 printr-o aventură mult mai „intimă”, cu un caracter personal mult mai accentuat. Nevoit fiind să accepte ceea ce producătorii numesc „cel mai periculos contract al carierei sale”, Agentul 47 devine ţinta prioritară a tuturor forţelor de ordine, un întreg oraş aflându-se pe urmele sale.

Hitman: Absolution este dezvoltat pe baza motorului grafic proprietar Glacier 2, pus la punct de IO Interactiv special pentru acest joc. Mai mult, Absolution se laudă cu cel mai mare buget de producţie folosit vreodată de un joc realizat în Danemarca.

Hitman: Absolution urmează să fie lansat în cursul acestui an, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News