Hitman: Absolution – Streets of Hope gameplay demo

| 13.07.2012
Hitman: Absolution - Streets of Hope gameplay demo

Chiar dacă E3 2012 a devenit doar o amintire, privirile fiind îndreptate în viitor, către GamesCom 2012, danezii de la IO Interactive abia acum au hotărât să facă public demo-ul de gameplay din Hitman: Absolutionprezentat în spatele uşilor închise la Los Angeles.

În cele 17 minute de gameplay de mai jos puteţi observa în acţiune cam toate mecanicile de joc din viitoarea aventură a Agentului 47, precum şi mediile de joc vaste. După cum ne aşteptam de la un joc Hitman, şi în Absolution eroul principal va avea multiple modalităţi de a-şi elimina ţintele, fie în văzul tuturor, fie pe furiş, la adăpostul umbrelor.

De asemenea, a fost publicat şi spotul pubilcitar pe care publisher-ul Square Enix l-a difuzat în pauza finalei Campionatului European de fotbal din Polonia şi Ucraina. Din păcate, această reclamă nu aduce nimic nou, fiind in mare parte realizată din secvenţe extrase din precedentele trailere pentru Hitman: Absolution.

Hitman: Absolution se laudă cu cel mai mare buget de producţie folosit vreodată de un joc realizat în Danemarca. Cei care optează pentru o precomandă a acestui titlu vor primi de asemenea Hitman: Sniper Challenge, un mini-game de sine stătător, realizat cu acelaşi motor grafic din Absolution. Deşi a fost deja lansat pe console, Hitman: Sniper Challenge pentru PC va mai întârzia până pe 1 august.

Hitman: Absolution va fi lansat pe 20 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News