Hitman: Absolution – uneltele meseriei de asasin

| 18.09.2012
Hitman: Absolution – uneltele meseriei de asasin

Jocurile seriei Hitman s-au făcut remarcate prin libertatea de „exprimare” pe care o oferă jucătorului: Agentul 47 putea acţiona silenţios, minimizând numărul de victime, sau putea recurge la soluţii extreme, împroşcând gloanţe în toţi cei care îi stau în cale.

Lucrurile nu se vor schimba în viitorul Hitman: Absolution, Agentul 47 urmând să se poată folosi de aproape orice obiect din mediul înconjurător pentru a-şi duce misiunile la bun sfârşit.

Povestea din Hitman: Absolution îi va purta paşii Agentului 47 printr-o aventură mult mai „intimă”, cu un caracter personal mult mai accentuat. Nevoit fiind să accepte ceea ce producătorii numesc „cel mai periculos contract al carierei sale”, Agentul 47 devine principala ţintă a tuturor autorităţilor, un întreg oraş aflându-se pe urmele sale.

Hitman: Absolution se laudă de asemenea cu cel mai mare buget de producţie folosit vreodată de un joc realizat în Danemarca. Hitman: Absolution va fi lansat pe 20 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News