Homefront: The Revolution – trailer, gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 31.03.2016
Homefront: The Revolution - trailer, gameplay şi imagini noi

Deep Silver şi Dambuster Studios au publicat un nou trailer pentru Homefront: The Revolution, pe care îl puteţi urmări în continuare. De asemenea, mai jos puteţi admira şi câteva minute de gameplay din shooter-ul celor de la Dambuster Studios, precum şi o serie de imagini noi.

Acţiunea din Homefront: The Revolution va avea loc în anul 2029, când forţele invadatoare nord-coreene deja conduc cu mână de fier teritoriile americane. Povestea se va desfăşura în statul american Philadelphia, unde jucătorul va fi nevoit să pună bazele unei forţe de rezistenţă şi să pornească revoluţia împotriva asupritorilor comunişti. Spre deosebire de predecesor, Homefront: The Revolution se va baza pe un mediu de joc open-world, producătorii lăudându-se că luptele şi schimburile de focuri vor fi dinamice, fără a fi scriptate în prealabil.

Homefront: The Revolution va oferi si o componenta multiplayer cooperativă, numită Resistance Mode. În acest mod, jucătorii se vor putea organiza în echipe de căte patru şi vor putea lupta împotriva invadatorilor KPA în diferite misiuni plasate în Philadelphia. Soldaţii vor putea fi personalizaţi în detaliu, iar skill-urile, armele, sau echipamentele vor putea fi upgradate pe parcursul jocului.

Homefront: The Revolution va fi lansat în Europa pe 20 mai 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Homefront The RevolutionHomefront The Revolution

Homefront The RevolutionHomefront The Revolution

Homefront The Revolution

Urmărește Go4Games.ro pe Google News