Iată PC-ul de care aveţi nevoie pentru a juca Quake 2 RTX

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2019
Iată PC-ul de care aveţi nevoie pentru a juca Quake 2 RTX

Quake II RTX, versiunea remasterizată cu ajutorul rutinelor de ray tracing în timp real a mai vechiului first person shooter de la id Software, va fi disponibilă şi prin intermediul Steam. Cu ocazia apariţiei paginii oficiale de Steam a jocului, a fost publicată şi o listă actualizată a cerinţelor de sistem pentru acest remaster:

• OS: Windows 7 64-bit
• Procesor: Intel i3-3220 sau echivalentul AMD
• Memorie RAM: 8 GB
• Placă video: NVIDIA GeForce RTX 2060 sau mai puternică
• Stocare: 2 GB disponibili
• Note suplimentare: jocul va necesita atât un procesor, cât şi un sistem de operare pe 64 de biţi şi o placă video compatibilă cu API-ul Vulkan

De asemenea, odată cu apariţia paginii oficiale de Steam a Quake II RTX, au fost publicate şi noi imagini din această remasterizare “retehnologizată”, acestea fiind grupate în galeria de mai jos.

Quake II RTX va folosi path tracing, o o tehnică de ray tracing care unifică efecte precum iluminarea globală, umbrele, reflexiile şi refracţiile într-un singur algoritm. În plus aceasta versiune remasterizată se va bucura de noi modele şi texturi refăcute, posibilitatea de a modifica ora zilei la care are loc acţiunea (schimbând astfel aspectul nivelurilor), suport pentru API-urile Vulkan şi OpenGL, precum si pentru monitoarele widescreen.

Mai mult, NVIDIA va pune la dispoziţie o variantă gratuită a Quake II RTX, ce va include primele trei niveluri ale campaniei single player. Cei care deţin deja ediţia originală a jocului celor de la id Software vor putea parcurge, prin intermediul acestei noi ediţii, întreaga campanie din Quake II cu grafică RTX remasterizată, precum şi modul multiplayer.

Quake II RTX va fi disponibil pe 6 iunie 2019.

Quake 2 RTXQuake 2 RTX

Quake 2 RTXQuake 2 RTX

Quake 2 RTXQuake 2 RTX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News