Iată PC-ul de care veţi avea nevoie pentru a juca Metro Exodus

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2019
Iată PC-ul de care veţi avea nevoie pentru a juca Metro Exodus

Deep Silver şi studioul 4A Games au dezvăluit cerinţele de sistem necesare pentru a rula corespunzător versiunea pentru PC a mult aşteptatului shooter Metro Exodus. Din nou, producătorii nu s-au limitat doar la configuraţia minimă şi cea recomandată pentru “tradiţionalul” 1080p/60fps, dezvăluind şi specificaţiile necesare pentru a juca Metro Exodus folosind rezoluţiile 1440p (2560×1440) şi 4K (3840×2160), la un framerate de 60 de cadre pe secundă. Toate aceste configuraţii sunt listate în imaginea de mai jos.

Metro Exodus

Metro Exodus va oferi suport pentru tehnologia RTX implementată în noua familie de plăci video GeForce RTX de la NVIDIA, jocul urmând să beneficieze de iluminare globală şi ambient occlusion realizate prin intermediul tehnicilor de ray tracing în timp real. Cei de la 4A Games vor oferi mai multe detalii în acest sens în următoarele zile, inclusiv setările pe care posesorii de plăci RTX trebuie să le folosească pentru a obţine cea mai bună performanţă.

Metro Exodus va fi lansat pe 15 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Până atunci, mai jos puteţi urmări două clipuri ce documentează procesul de realizare a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News