Immortals of Aveum a fost amânat. Cât mai avem de așteptat până când vom primi jocul

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2023
Immortals of Aveum a fost amânat. Cât mai avem de așteptat până când vom primi jocul
Foto: Electronic Arts

Echipa de la Ascendant Studios a anuntat decizia de a amâna lansarea jocului Immortals of Aveum, ce urmează să fie publicat de Electronic Arts pe parcursul acestei veri. Programat initial pentru 20 iulie, Immortals of Aveum a fost amânat cu puțin peste o lună, noua dată de lansare a jocului fiind 22 august 2023.

Conform producătorilor, aceștia au fost foarte impresionați de feedback-ul sosit în urma dezvăluirii jocului și primelor secvențe de gameplay, dar și de primirea de care Immortals of Aveum s-a bucurat la Summer Game Fest 2023. Așadar, s-a luat decizia amânării cu câteva săptămâni pentru a “finisa suplimentar jocul, pentru a finaliza procesul de optimizare pe toate platformele și pentru a livra un produs de calitate în momentul lansării”.

Un shooter bazat pe magie

Acțiunea jocului va fi plasată într-un univers fantasy, aflat sub dominarea magiei, și va fi experimentată de jucători prin ochii lui Jak (Darren Barnet), un mag ce se alătură unui ordin de elită de “battlemages”. Stăpânind toate cele trei culori ale magiei – albastru, verde și roșu –, aceștia vor decima legiunile de inamici, având posibilitatea de a executa și multiple atacuri în lanț, dar și counter-uri spectaculoase.

Producătorii promit o poveste modernă într-o lume fantasy, personaje memorabile și acțiune rapidă, bazată pe executarea de vrăji, într-o manieră inedită pentru genul first person shooter.

După ce a fost amânat, Immortals of Aveum va fi lansat pe 22 august 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Steam și Epic Games). Cerințele de sistem pentru varianta de PC pot fi consultate aici.

Sursa: Ascendant Studios

Urmărește Go4Games.ro pe Google News