Jucătorii de Overwatch pot testa acum tehnologia NVIDIA Reflex

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2021
Jucătorii de Overwatch pot testa acum tehnologia NVIDIA Reflex
Foto: Blizzard Entertainment

În februarie, jucătorii de Rainbow Six Siege au avut ocazia să încerce NVIDIA Reflex pe serverul de test, iar acum, a venit rândul pasionaților de Overwatch să poată testa această tehnologie de reducere a latenței sistemului. NVIDIA Reflex este disponibil acum pe Overwatch Public Test Region (PTR).

NVIDIA Reflex este o tehnologie menită să reducă latența sistemului, pentru a îmbunătăți și mai mult competitivitatea jucătorilor, oferindu-le posibilitatea de a ținti mai exact, de a reacționa mai repede și de a trage mai eficient prin simpla activare a NVIDIA Reflex din setările jocului.

Primele teste indică faptul că, în Overwatch, s-ar putea să avem de-a face cu cea mai bună implementare de NVIDIA Reflex de până acum, în condițiile în care jocul vede o îmbunătățire și de până la 50% în ceea ce privește latența sistemului atunci când Reflex este pornit.

Avantaj pentru posesorii de plăci video GeForce

În aproape toate sporturile, echipamentul potrivit poate ajuta concurenții să-și atingă întregul potențial, iar jocurile eSports nu reprezintă o excepție. O placă video mai performantă, un monitor mai bun sau periferice mai exacte pot oferi îmbunătățiri în timpul de reacție, care, deși durează doar o fracțiune de secundă, poate face diferența într-un mediu foarte competitiv.

Jucătorii de Overwatch cu placă video din seria GeForce GTX 900 sau mai recente pot încerca NVIDIA Reflex înainte ca tehnologia să fie disponibilă în jocul principal. Tot ce trebuie să facă este să descarce și să instaleze cel mai nou driver NVIDIA, să se conecteze pe serverul de test Overwatch (PTR) și, din setările jocului, să pornească NVIDIA Reflex Low Latency.

Nu în ultimul rând, Overwatch dispune și de indicatorul “Latency Flash”. Dacă un sistem este echipat cu un monitor compatibil Reflex Latency Analyzer și are aplicația GeForce Experience instalată, pornirea indicatorului de flash și poziționarea dreptunghiului de monitorizare peste locația indicatorului va livra informații precise despre latența sistemului.

Tehnologia NVIDIA Reflex s-a dovedit populară în special în ceea ce privește jocurile shooter, șapte din topul celor mai jucate 10 titluri de acest gen adoptatând-o deja cu rezultate vizibile. Mai mult, acum este mai simplu pentru dezvoltatori să adauge suport pentru NVIDIA Reflex în jocuri, tehnologia fiind integrata de Epic Games în versiunea principală a motorului grafic Unreal Engine 4.

Overwatch Reflex

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News