Lawbreakers – trailer nou şi înscrieri în beta

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2016
Lawbreakers - trailer nou şi înscrieri în beta

Cliff Bleszinski, mintea creativă din spatele unor serii de succes precum Jazz Jackrabbit sau Gears of War, a fost prezent pe scena The Game Awards 2016 pentru a prezenta un nou trailer din noul său joc Lawbreakers.

Pornit sub numele de cod Project BlueStreak, Lawbreakers este un first person shooter multiplayer orientat către confruntările ce vor avea loc pe hărţi cu gravitaţie redusă. Jucătorii vor putea lupta de partea binelui şi a legii (Law) sau de partea răului (Breaker), iar hărţile vor reproduce diferite locaţii de pe glob, cum ar fi ţărmul oceanului din Santa Monica sau Marele Canion, într-o viziune futuristă în care gravitaţia alterată joacă un rol extrem de important.

Iniţial, echipa de la studioul Boss Key Productions, condusă de Cliff Bleszinski, dorea să lanseze Lawbreakers drept un joc free-to-play, renunţându-se între timp la această formulă în favoarea unui model clasic „pay to play”, în care jocul va avea un preţ fix, achitarea acestuia urmând să confere acces la întregul conţinut.

Lawbreakers va fi lansat în 2017, pentru PC, doritorii putând opta aici pentru înscrierea în sesiunea de testare beta.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News