Medal of Honor: Warfighter – videoclip alături de Linkin Park

| 15.10.2012
Medal of Honor: Warfighter – videoclip alături de Linkin Park

Nu este pentru prima dată când Electronic Arts şi studioul Danger Close aleg să-şi promoveze jocul cu ajutorul formaţiei rock Linkin Park. În 2010, secvenţe din Medal of Honor îşi făceau apariţia în videoclipul melodiei „The Catalyst”, shooterul produs de Danger Close (single player) şi EA DICE (multiplayer) înregistrând vânzări de peste 5 milioane de exemplare (conform VGChartz).

Iată că EA colaborează din nou cu Linkin Park, noul videoclip al formaţiei – Castle of Glass – fiind realizat pe baza noului joc video Medal of Honor: Warfighter. Acţiunea din Warfighter se va desfăşura din nou în jurul membrii trupelor de elită Tier 1, care se vor aventura în misiuni inspirate din evenimente reale, cum ar fi salvarea ostaticilor dintr-o fortăreaţă din Filipine sau asaltul asupra unui oraş controlat de piraţii de pe coastele Somaliei.

Medal of Honor: Warfighter va fi lansat pe 23 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii şi pe 26 octombrie 2012 în Europa, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News