Metal Gear Solid 5 – trailer şi secvente de gameplay noi

| 25.09.2013
Metal Gear Solid 5 – trailer şi secvente de gameplay noi

În cadrul Tokyo Game Show 2013, Konami şi studioul Kojima Productions au prezentat noi secvenţe de gameplay din Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, cel mai recent proiect al legendarului Hideo Kojima. Pentru a împăca pe toată lumea, Kojima a ales să prezinte două demo-uri: unul pe timp de noapte (rulat pe Xbox One) şi unul pe timp de zi (rulat pe PlayStation 4).

Producătorii ţintesc spre un framerate de 60FPS pentru versiunile next-gen ale jocului, în timp ce mai vechile PlayStation 3 şi Xbox 360 vor fi nevoite să se mulţumească cu 30FPS. De asemenea, a fost oferită în sfârşit şi o versiune în engleză a secvenţei introductive din joc. În MGS 5, rolul lui Snake va fi interpretat de renumitul actor Keifer Sutherland.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se va concentra din nou pe aventurile lui Naked Snake (Big Boss), acţiunea noului joc urmând să continue evenimentele din Metal Gear Solid: Peace Walker. De altfel, conform lui Hideo Kojima, saga Metal Gear Solid V va fi compusă din două episoade – Ground Zeroes şi The Phantom Pain.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain este aşteptat în 2014 pentru consolele Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4. Kojima a afirmat că este posibil ca MGS 5 să fie lansat şi pentru PC.

MGS5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News